Sergiu Sebastian Tauciuc (prietenii imi spun Sebi)
Început serie | Următoarea>

Sanido Solutions - identitate vizuală, design web

Introducere

Compania Sanido dezvoltase, până īn toamna anului 2005, operaţiuni de succes, atât ca provider local de ISP - oferind servicii de Internet şi Date prin reţeaua sa locala, cât şi ca operator de servicii Data Entry - realizând colaborări de succes cu o serie de clienţi importanti din S.U.A.
În continuare, Sanido īşi propunea īnfiinţarea unei secţii de programare şi web design īn cadrul companiei. Venirea mea la Sanido a coincis cu acest moment.

Cerinţe

Crearea unei identităţi verbale şi vizuale competitive, care să transmită o imagine de profesionalism, calitate, succes.
De asemenea, conducerea a propus transmiterea de imagine uşor corporatista, īn īncercarea de a anticipa o dezvoltare şi extindere rapidă a serviciilor companiei.

Soluţie

Cromatică
Am ales o schema de culori complementară, pentru a conferi un aspect atractiv (necesar unui "nou-venit").
Sigla
Sigla incearcă să transmită ideea de stabilitate, siguranţă, eleganţă, fiind o îmbinare a celor două culori ale brandului.
Suprapunerea pătratelor mici portocalii peste cele mari albastre poate sugera tocmai naşterea Sanido Solutions, prin aducerea elementelor noi, dinamice, creative pentru crearea serviciului de programare şi web-design.
Sit de prezentare
În concepţia sitului de prezentare am încercat să urmez linia de identitate propusă anterior, satisfăcând īn acelaşi timp unele restricţii de implementare şi alegeri de proiectare impuse de conducere.
Început serie | Următoarea>
Romanian | English